Verslag: Carnaval 2022 en 2023

Na een carnavalloos 2021 i.v.m. corona starten we in 2022 enthousiast met de nieuwe wagen. In 2020 hebben we afscheid genomen van onze BN’er Jeroen Meijer. Na een aantal jaren lid geweest te zijn kiest hij toch liever een carrière als Mike de Boer.

Na een jaar niet gebouwd te hebben zijn we het een beetje verleerd. Het idee is dan ook snel geboren. We moeten de hulp van Buurman en Buurman inschakelen. Tijdens de eerste bouwdagen voelen we ons ook een beetje Buurman en Buurman. Gaat het wel door of niet? Dit zorgt in onze groep ook wat voor verdeeldheid. De eerste contouren van Buurman worden zichtbaar, echter gooien de corona maatregelen roet in het eten.. 2022 zal er geen carnaval gevierd worden…

2023

De animo om (verder) te bouwen is niet groot. We zitten aan het einde van een pandemie, gaat 2023 dan wel door. In December gaan we toch maar starten. Het gaat al snel de goede kant op. Carnaval 2023 lijkt door te gaan! We starten weer enthousiast, we bouwen verder aan onze poppen. We besloten het rustiger aan te gaan doen…echter gaan we voor het eerst 2 poppen bouwen..Ondanks deze uitdagende opdracht gaat het bouwen voortvarend. De opkomst is goed. Het bouwen samen met de Niksnutters is ontzettend leuk en gezellig. Beide aan een eigen wagen, maar regelmatig; een biertje, een handje, wat materiaal over en weer werkt ontzettend stimulerend.

Voor we het weten staan we voor de carnaval 2023. De wagen is mooi op tijd af. Dit zorgt ervoor dat we op vrijdagavond ons 22 jarig bestaan kunnen vieren met een receptie in de tent.